Uw partner voor terrassen, opritten, parkings, grond- en betonwerken en afsluitingen.

Dries De Waele stampte dit bedrijf in 2008 alleen uit de grond. Dat is uitgegroeid tot een gezonde kmo met 8 werfploegen. Die bewijzen dag na dag dat ze uw vertrouwen als klant waard zijn.

In 2016 betrok de BV een fonkelnieuw bedrijfsgebouw in Erpe-Mere. Dat laat onze onderneming niet enkel toe om nog efficiƫnter te werken. U bent er als klant ook steeds welkom op afspraak.

Intussen is Dries De Waele BV VCA*-gecertificeerd en in bezit van de erkenning Klasse 3 Categorie C en C1, waardoor u ook in alle vertrouwen bij ons terecht kan voor openbare werken.

Communicatie

Vlotte & correcte communicatie, zowel intern als extern. Wij voeren onze projecten van A tot Z zelf uit, waardoor alle communicatie vlot en correct verloopt.

Veiligheid

Wij beschikken sinds 2015 over een VCA*-certificaat. Daarnaast streven we ook naar een continue groei op vlak van veiligheid, gezondheid en milieubeleid.

Stiptheid & opvolging

Een ordelijke en nette werf primeert. Wij staan garant voor het leveren van diensten die tot in de puntjes in orde zijn dankzij toolboxen en werkplekinspecties.

Uw partner voor terrassen, opritten, parkings, grond- en betonwerken en afsluitingen.